за нас

Фланџмарт хидраулик Инк е канадско претпријатие, професионален снабдувач на САЕ фланѓе, се наоѓа во Мисисауга, Онтарио, Канада. Ние сме, исто така, членови на ЦФПА од 2014 година. Сите производи на Фланџмарт хидраулија доаѓаат од Еверсонг хидраулик Ко. Линд, кој е најдобриот производител на ДАЕ Фланџ производите во Кина, Исто така, највисокиот манифлектор на САЕ Фланџ производите на светот. За Хидраулиците на Еверсон, ве молиме посетете: www.jw. Секој свет. или www.jw.org. Сигурно. Хидрауликата на Еерсонг е исто така и основа на производството на Фланџамарт хидраулика која ќе го поддржи Фланџамарт хидраулик за снабдување. Висок квалитетните производи за нашите муштерии брзо и економски во Канада. Фланџмарт хидраулик ќе биде твојата силна поддршка за вашата течност решение со нашите производи и услуги.

Гледај Повеќе

Вести

Бут Велд Flange: Важно компонент во изградбата и декорацијата на индустријата.

Вовед: Во изградбата и декорацијата, важноста на сигурни и сигурни врски на цевките не може да се претера. "Бут пленџи" одигра клучна улога во осигурувањето дека цевките се безбедно заеднички, обезбедување стабилност и сила на различни структури. Оваа статија го истражува значењето и примената на задникот веднаш во контекстот на зградата и дек.


Вкупната водича за дупки Велд Flanges: Се што треба да знаеш

Содржина: 1. Воведување на Бат Велд Flanges 2. типови на дупки. Апликации на Бат Weld Flanges 5. Подготвување и инсталација на Бат Велд Флењи. Заеднички прашања со Бут Weld Flanges 9. 10.


Воведување: Флењите играат клучна улога во градежната и декоративната индустрија, особено кога станува збор за поврзување на цевките безбедно и ефикасно. Една позната вид на фланџ во Кина е Ј518C фланџ. Во оваа статија, ќе го истражиме значењето на Ј518Ц, нивните апликации и нивната важност во индустријата. Разбирањето на Ј518C Фланџи: J518C кревките се и


Користувањата на Кина Бут го веднаш во индустријата за изградба и декорација на материјали

Содржина: Внесување 2. Разбирање на Кина Бут Велс Флејн. Во градежната индустрија 4.1 зајакна потрошеност и долготрајност 4.2 Врховна сила и доверливост 4.3 Отпорот и корроизација. Времето 4.4 лесно инсталирање и одржување 4.5 ефикасност и вредност за пари 4.6


Кои се претпазливости за користење на прилагодената CETOP фланџ во кина.

Обрнете внимание на безбедната операција кога управувате со прилагодената CETOP фунџ во кина или нејзините хидраулични или пневатични системи. Следете ги регулативите за безбедност и оперативните процедури, и носи соодветна заштитна опрема за да се избегне повреда и опрема.


Кои се техниките за користење на прилагодената JIS фланнџ производи

Редовно проверете ја ставањето на државата и запечатување на прилагодените производи на ЈИС фланџ. Ако е пронајдено лошото или протекување, повторно ќе го замениш или ќе го замениш гаскетот за запечатување на време. Во исто време, редовно исчистувајте и лубрикувајте ја врската и обрнете внимание за спречување на надворешната корозија и штета.


Гледај Повеќе